Qui som

La Nostra Història

El projecte comença amb un somni , una il·lusió i com tot el que es creï, es projecta i es crea, nosaltres creguem la nostra nova “Ràdio La Veu” a bord d'un tren Madrid – Barcelona.
Allí va començar aquesta bonica història.

En realitat ja havia arrencat uns mesos abans a l'empara d'una Associació de Veïns.Però tots sabíem que allò era provisional, allí va començar a gestionar-se aquests principis incipients, que ni tan sols s'acostaven ni per casualitat a la grandiositat del nostre somni, que avui a poc a poc i amb molts esforços i pocs mitjans es van fent realitat. D'aquells començaments conserva en les seves arrels la seva vocació social, els principis d'una Associació sense Ànim de Lucre, lloc al servei d'una ciutat com Mataró, per a donar veu des del barri i a tot la ciutat. Arribem treballant més d'un any i mig i la nostra major riquesa és l'equip humà.

La Veu oferta un ampli ventall d'espai radiofònics amb temàtiques molt diverses i perfils molt plurals,( ciutat, política, entreteniment, ciències ocultes, esports, debats i cultura en general).
La nostra ràdio és com diu Paulo Coelho :
Existeix un llenguatge que va més enllà que les paraules”

En l'actualitat ja som més que una Ràdio, som una Plataforma Multimèdia amb projecció a tenir una FM
Comptem amb una programació molt variada i d'actualitat.
Creem espais expressament, com a Punt de Trobada, on totes les entitats, clubs, associacions, veïns i veïnes que ho necessiten disposen d'un espai per a explicar-nos compartir les seves preocupacions, inquietuds i il·lusions.
Els donem un lloc de respecte als nostres majors , però sobretot compartim les seves il·lusions i activitats.
Perquè aquest malgrat els anys és un col·lectiu molt actiu i compromès amb la societat.

Hem va aprendre durant aquest procés que som una eina cohesionadora i d'això manera ho vam mostrar en els següents apartats:

 1. La Veu de la teva Salut és un altre dels nostres programes capdavanters per abordar de forma molt directa els problemes de la Sanitat Pública a Catalunya, però sobretot el que concerneix a la ciutat de Mataró. Per a exposar i informar, comptem amb el nostre company i metge de família Doctor Juan Herrera, sempre acompanyat per convidats cada setmana.
 2. Esport La Veu, la tertúlia esportiva dels dimarts que ens porta l'actualitat esportiva setmanal de Mataró.
  Canal de l'Ànima, el vessant més humà de la nostra Ràdio, acompanyats del nostre Psicòleg Ferrán Roig.
  Simbologia Oculta, descobrim racons ocults de les ciutats com Mataró, Barcelona o Girona, els seus secrets i llegendes ens acosten al poble.
 3. Tu i Jo i les Plantes Medicinals, programa que ens dóna savis consells.
 4. L'Hora Brava, actualitat de la ciutat, tractada de la forma més rigorosa i veraç.
 5. Tu i Jo 60,70,80 i més Música, programa musical amb el millor dels 60,70,80 i més, la música de sempre.
 6. El Barret de Wonderland, espai musical dedicat a promocionar les joves promeses i donar-los una oportunitat.
 7. Metalitzaté, la música més metall en directe per a un públic molt entès i especialitzat en aquest so que comprenen els seus adeptes i fidels seguidors de tota una forma diferent de fer música en aquests temps moderns. Programa dirigit per dues grans figures de renom nacional Loka del Metall i Freyja.
 8. Tu i Jo Tertúlies, mà a mà repassant temes d'actualitat nacional de de forma molt personal, amb els col·laboradors obrint debats dels més interessants.
 9. Numerología, el programa que ens fa veure els números des d'un altre punt de vista i descobrir els seus secrets.
 10. El Tren dels Somnis, el tren que viatja d'estació en estació, amb passatgers que pugen i baixen cada setmana a un vagó o un altre, segons l'emoció que ens embolica, amb un tema a tractar.
  Formula la veu , programa on poden escoltar la música d'actualitat tant nacional com internacional.
 11. Undergroove sound, programa dels nostres dj en directe.

Anem creixent com a equip tant en creativitat com productivitat i així ho demostra l'últim programa, esmentat a continuació: Sound System Fm, Espai on connectarem des de la cadena a diferents ràdios locals i provincials.Comptant a més amb una mostra musical durant els matins de “Ràdio la Veu “que interconnecta en directe amb altres Ràdios Locals , innovant a través de l'ones sonores i donant un valor singular, especial i única en el món de la ràdio.

La veu és una emissora jove i visquin que conjuga el treball en estudi i la realitat del dia a dia contat el que succeeix a Mataró, on protagonisme als ciutadans.

Com bé diu una membre de l'equip: “la veu compte al poble tot el que li succeeix al poble”.

@Radio la voz cerdanyola 2017