El grup municipal d’ERC MES fa una proposta al govern sobre la suspensió del cobrament de lloguers protegits de PUMSA

Des del Grup Municipal d’Esquerra Republica Moviment d’Esquerres ha demanat al Govern Municipal se suspengui el cobrament de tots els lloguers corresponents a habitatges protegits de PUMSA del mes d’abril, així com els lloguers de locals a entitats i associacions

ERC-MES ha presentat una proposta al Govern del PSC + ECPM que aquest mateix mes d’abril, se suspengui el cobrament de tots els lloguers corresponents a habitatges protegits de PUMSA, així com els lloguers de locals a entitats i associacions, com una ajuda més a alleugerir la càrrega de la crisi per aquestes persones. Entenent, en aquest sentit, que en cap cas ha de ser la classe treballadora la qui pagui les conseqüències d’aquesta crisi i situant-nos així al costat de la ciutadania de Mataró.

Entenen que cal pendre les mesures necessàries davant la crisi sanitària perquè no sigui la classe treballadora la que en pateixi les conseqüències. Recorden que tot just la setmana passada oferíem tota la col·laboració al govern de la ciutat per a ajudar a gestionar la crisi del COVID19 i sobretot, el seu impacte sobre els més febles. Per això proposàven estudiar una línia addicional d’emergència de subvencions i ajuts al lloguer per a famílies amb dificultats per a atendre’l, tant en el cas de PUMSA com també privats.

També en la proposta indican que en els propers dies caldrà analitzar la situació, cas per cas, de cadascuna de les famílies, per definir la millor opció per cadascun d’ells i la proposta d’ajudes i de subvencions que més convingui.

Alguns ajuntaments, com el de Sant Cugat ja ho han portat a terme. És una bona iniciativa, que estant convençuts que cal desenvolupar a Mataró.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

@Radio la voz cerdanyola 2017