Al llarg de 5 mandats, Remigio Herrero va formar part de l’Ajuntament de Mataró, com a membre del grup municipal del PSC, ostentant diferents càrrecs: la primera i segona tinença d’alcaldia i exercint de regidor d’Ensenyament, Cultura, Relacions Ciutadanes i Policia. També va ser diputat al Congrés dels Diputats a finals del 1995. La seva trajectòria professional es va desenvolupar com a mestre de l’Escola Tomàs Viñas on s’hi va jubilar

Remigio Herrero García, que va ser primer i segon tinent d’alcalde i regidor pel PSC a l’Ajuntament de Mataró durant 5 mandats, entre els anys 1983 i 2003, ha mort aquest matí a Barcelona.

Nascut a Rueda (Valladolid) al 1951 es va graduar en Magisteri i va ser mestre de l’Escola Tomàs Viñas, on es va reincorporar després del seu pas per la política i fins a la seva jubilació.

Va ser primer i segon tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Mataró i va dirigir les regidories de Cultura, (peça clau en la recuperació de les Santes democràtiques), Ensenyament, Policia i Relacions Ciutadanes en diferents mandats. Al desembre de 1995 va ocupar un escó al Congrés dels Diputats, en substitució de Carme Figueras, i va exercir com a diputat per Barcelona i vocal de la Comissió de Règim de les Administracions Públiques. Va causar baixa el 9 de gener de 1996.

Des de Ràdio la Veu volem donar el nostre condol a tota la seva familia i amics.