Victòries amb solvència del CN Mataró de Waterpolo

Gran cap de setmana dels equips sèniors del CN Mataró de waterpolo. Victòria contundent del Quadis CN Mataró per 5 a 11 al Tenerife Echeyde i lideratge de CN Mataró femení al guanyar per 4 a 20 davant del Escuela WP. Zaragoza

El Quadis CN Mataró guanya a Tenerife

Tenerife Echeyde 5-11 Quadis CN Mataró. Foto: RFEN

No ha tingut problemes el Quadis CN Mataró per a imposar-se al Tenerife Echeyde en la seva visita a les illes, superant un mal inici de partit. L’equip de Beto Fernández ha dominat a partir del tercer quart i ha acabat emportant-se el duel per 5-11. En el primer quart l’equip mataroní va començar perdent per 2 a 0. Pero en el segon quart amb un parcial de 1 a 5 va començar a ensenyar les seves cartes

Victòria del Quadis-CNM a la piscina del Tenerife Echeyde (5-11) en el segon partit de la Liga Premaat de DH de waterpolo masculí,  una piscina on, tal i com diu l’entrenador, en Beto, sempre li ha costat de poder entrar i agafar el ritme correcte. Per aquest motiu el locals es van imposar al primer quart (2-0). El Quadis no s’acabava de trobar, imprecisions i errades en el xut donaven vida als locals. Però de mica en mica en nostres van anar ajustant les peces i recuperant el nivell de joc que els és habitual i que tan bons resultats els està donant aquest inici de temporada, i amb dos parcials on els nostres van ser molt superiors van girar el marcador i després ampliar-lo amb pou marge per a sumar tres punts i pujar fins al segon lloc de la classificació.

Primer lideratge de les noies del CN Mataró

Helena Lloret, jugadora de CN Mataró. Foto: Jordi López

Victòria clara i lideratge del CN Mataró en la seva visita a la EW Saragossa (4-20). Allarguen el seu bon moment les de Marina Zablith després d’aconseguir emportar-se la Supercopa Premaat en un duel duríssim davant Sabadell. Anni Espar, amb cinc gols, màxima anotadora de la trobada

L’equip femení de waterpolo, continua amb les mires altes i ambicioses. Jugava aquest dissabte a la piscina de l’Escuela WP Zaragoza a qui es van imposar per l’ampli resultat de (4-20). Les de la Marina van anar decidides a solucionar l’envit ben aviat, i els dos primers parcials ja deixaven sentenciat el partit amb el resultat de (1-12) on les nostres van exhibir el potencial ofensiu portades pels cinc gols de l’Anni Espar, i la importància dels gols marcats per les més jovenetes, la Queralt, la Cris i l’Anna Aparicio, que van foguejant-se de cara a partits on la cosa picarà més. Bon partit de les de la Marina amb un joc sòlid i sense escletxes que va ofegar totalment el joc de les locals que res no van poder fer. El CN.Mataró és el primer líder de la Liga Premaat.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

@Radio la voz cerdanyola 2017