La FUNDACIÓ ILURO absorbeix la FUNDACIÓ LARU

El dilluns 1 de juliol s’ha signat l’acord de fusió per absorció de la Fundació lluro i la Fundació Laru. Amb la fusió la Fundació Iluro incorpora als seus actius tot el patrimoni i de la Fundació Laru i al seu equip de professionals. L’acord ha estat treballat durant mesos i persegueix sumar esforços per aconseguir potenciar els recursos actuals i oferir serveis culturals i esportius de qualitat. L’actual complex esportiu situat a la Riera de Can Gener de Mataró inclou una piscina, una sala de fitness/gimnàs, cinc pistes de pàdel, dues pistes de tennis, un camp de futbol convertible en dos camps de futbol-7, un camp de futbol-sala, on es realitzen un gran nombre d’activitats com competicions de futbol, tennis o pàdel, activitats dirigides, classes de pàdel i tennis, o diferents campus d’estiu dins d’un entorn natural i a l’aire lliure. Amb aquesta fusió la Fundació Iluro té una nova oportunitat per seguir treballant per assolir el repte de mantenir els valors fundacionals i l’esperit de servei a la ciutat

La Fundació Iluro mantindrà i potenciarà l’activitat esportiva que actualment s’ofereix des de la Fundació Laru

La Fundacio Iluro treballarà per introduir programes on l’esport sigui una eina d’integració social

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

@Radio la voz cerdanyola 2017